Nederlands

De Heksen van Westwick

Jong Gehekst is oud Gedaan

Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet…

Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?

Twee dagen voordat Cen trouwt met een ‘normale’ man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.

Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt – de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners – wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande…

Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt? Je leest het in het eerste deel van de serie ‘De heksen van Westwick’!

Dit boek is een los te lezen verhaal. Het genre ‘cozy witch mystery’ is ontzettend populair in de Verenigde Staten en laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen Charmed en Murder, She Wrote.

Een goede spreuk is het halve werk

Cendrine West heeft haar leven eindelijk een beetje op orde: er ligt een nieuwe baan in het verschiet en Tyler Gates, de sexy sheriff van Westwick Corners, lijkt haar wel te zien zitten. Maar dan wordt ze min of meer door haar tante Pearl gedwongen om mee te komen naar Las Vegas. Een van Pearls vrienden is voortijdig overleden en ze is uit op wraak. Wat haar betreft gaat het gezegde What happens in Vegas, stays in Vegas niet op.

Rocco Racatelli is een aantrekkelijk kopstuk in de casinowereld van Las Vegas, en helaas ook het volgende doelwit van de maffia. Als tante Pearl hem wel erg enthousiast haar magische hulp aanbiedt, escaleert haar Vegas Vendetta-project al snel tot een oorlog tussen verschillende maffiabazen. Hoe verder Cen en Pearl doordringen tot de donkerste krochten van de onderwereld, hoe meer lijken zich opstapelen en hoe meer geheimen er aan het licht komen.

En Cen krijgt het niet alleen warm van de brandende zon in de woestijn van Nevada; Rocco is eropuit haar hart te winnen en weet van geen ophouden, terwijl zij alleen maar verlangt naar de man die ze thuis heeft achtergelaten. Ze moet zo snel mogelijk weg uit Nevada en ze hoeft er alleen maar een moord voor op te lossen, haar grillige tante in bedwang te houden en het tegen de maffia van Las Vegas op te nemen. Een eitje, dus…

Als georganiseerde misdaad in aanraking komt met ongeorganiseerde heksen, maak je borst dan maar nat. Zal Cen erin slagen alles tot een goed einde te brengen? Je leest het in het tweede deel van de serie ‘De heksen van Westwick’.

Niet Getoverd is Altijd Mis

Er wordt een Hollywoodfilm opgenomen in het stadje Westwick Corners en journaliste Cendrine West is gebrand op een primeur. Als ze erin slaagt beroemde filmsterren te interviewen, kan ze haar noodlijdende lokale krant misschien nieuw leven inblazen. Haar twee heksentantes willen ook meedoen aan de film, maar wat een gouden kans voor het stadje lijkt, verandert al snel in een nachtmerrie. De lijken stapelen zich sneller op dan er tegenin valt te toveren en alles wijst in de richting van Cens familie…

Tante Amber en tante Pearl hebben er door hun hang naar beroemdheid een puinhoop van gemaakt en iemand de kans gegeven met moord weg te komen. Cen besluit haar eigen mix van bovennatuurlijke gerechtigheid en doodgewone journalistiek te gebruiken om haar familie in toom te houden én de moordenaar op te sporen, maar kan ze die wel ontmaskeren voordat hij weer toeslaat?

‘Niet getoverd is altijd mis’ is het derde deel in de Heksen van Westwick-serie, maar kan los gelezen worden.

Kerstmis, Heksen en een Moord

Een hapje, een drankje, wat gif…

Cendrine West kijkt enorm uit naar een gezellig etentje op Kerstavond, wanneer er plotseling een sneeuwstorm losbarst. Allerlei onverwachte gasten duiken op. Maar de combinatie van lichtelijk aangeschoten heksen en kwaadaardige toverspreuken zorgt voor moeilijkheden; zeker als een van de gasten zelfs komt te overlijden. Door het speurwerk van Cen komen problemen naar voren die de Kerstman zelf niet had kunnen verzinnen. Ineens is iedereen verdacht, zelfs haar superknappe vriend, de sheriff zelf.

Is het dodelijk ongeluk veroorzaakt door een dronken heks… of zit er iets achter wat nog onheilspellender is? Misschien is er wel sprake van moord! Alleen met hulp van wat magie kan de waarheid boven tafel komen in dit knotsgekke heksenspektakel in kerstsfeer! 

Moord, wijn en een heksenfestijn

Merlot, magie en moord…
Tijdens het jaarlijkse Westwick Corners Wijnfestival knallen de kurken en Cen hoopt dat Tyler een spetterend huwelijksaanzoek zal doen. Maar wanneer een van de festivaldeelnemers sterft, is het al snel duidelijk dat merlot, magie en moord niet goed samengaan! 


Moord, wijn en een heksenfestijn is het vijfde boek uit de serie ‘Heksen van Westwick Paranormale Cozy Mysteries’. Alle boeken staan op zichzelf, maar starten bij boek 1, Jong Gehekst is Oud Gedaan, zal de leesvreugde alleen maar verhogen.

Een ‘Heksen van Westwick – Cozy Mystery’ 

 

 

Heksen, Valentijnsdag en een vloek

Tot de dood ons scheidt…

Cendrine West en de Westwick heksen kijken uit naar een betoverende Valentijnsdag vol romantiek, geheime bewonderaars en wie weet zelfs wel een huwelijksaanzoek, misschien wel twee. Er hangt liefde in de lucht, maar tante Pearl blijft er onverschillig onder. 


Ruby’s nieuwste zakelijke avontuur zorgt voor onverwachte gasten en een geheim bericht stelt Cendrine voor raadsels. Maar dan stuit de pijl van Cupido op een vloek en barst opeens de hel los!Heksen, Valentijnsdag en een vloek is een los verhaal in de paranormale cozy mystery serie over de Heksen van Westwick.

 

 

Westwick Corners is niet zo maar een klein dorp, zelfs geen normaal spookstadje. Het is een plek waar mensen niet willen opvallen en waar heksen hun toverkunsten uitoefenen zonder veel aandacht te trekken. Daardoor is het juist de plek voor interessante en grappige mysteries waar de heksen altijd het middelpunt van zijn!

Ruby met haar kookkunsten, Cendrine met haar speur- en detectivewerk, en tante Pearl met haar toverschool zijn altijd op zoek naar dat ene geheime ingrediënt dat de heksen roem en rijkdom zal brengen en waardoor het kleine dorpje Westwick Corners weer op de kaart zal worden gezet. De heksen benutten elke mogelijkheid om een nieuwe onderneming te beginnen, zoals de Westwick Corners Inn, de Witching Post Bar & Grill en natuurlijk ook Pearl’s Charm School, waar heksen raadsels oplossen, toverspreuken verzinnen en hun eigen heksenmagie creëren. Maar ze worden constant afgeleid door de vele vreemde gebeurtenissen in Westwick Corners, die variëren van diefstal tot zelfs moord.

De familie West woonde altijd al in Westwick Corners en zal dat blijven doen. Ze stammen af van een lange reeks heksen, die al sinds hun bestaan in Westwick Corners wonen.

Heksen die mysteries en misdaden oplossen en mensen in nood helpen. Ze zijn van alle markten thuis en iedereen draagt zijn steentje bij, net zoals in ieder dorp, waar iedereen elkaar helpt. Zelfs de geest van Oma Vi helpt bij de onderzoeken en speurt mee. Alleen, het is niet altijd zo dat de neuzen dezelfde kant op staan! Als je houdt van puzzelen, humor en een fijne serie over heksen, dan zul je je zeker vermaken met deze cozy mysterie-boeken! Ze zijn zowel als ebook als paperback verkrijgbaar.

Een grappig, paranormaal heksenmysterie!

 

 

KATERINA CARTER JURIDISCHE THRILLERS

NOODUITGANG

Diamanten, Doodsgevaar en Verdwijningen
Een thriller met forensisch accountant Katerina Carter in de hoofdrol

Fraudeonderzoeker Katerina Carter weet gewoon niet wanneer ze met een zaak moet stoppen en daardoor komt ze terecht in een aantal lastige en gevaarlijke situaties. Nu ze geen werk meer heeft en haar geld opraakt, heeft Kat dringend meer cliënten nodig, of ze moet met hangende pootjes terug naar haar oude, saaie negen-tot-vijf-baantje bij haar vorige werkgever. En dat is wel het laatste wat Kat wil.

Dus als Susan Sullivan, de hoogste baas van Liberty Diamond Mines, Kat inhuurt om de verdwenen financieel directeur van het bedrijf terug te vinden – en de gigantische som gestolen geld die hij met zich meegenomen heeft – neemt Kat de opdracht net iets te graag aan. Rood staan is natuurlijk een belangrijke stimulans om moeilijke klussen aan te nemen, maar haar enthousiasme verandert al snel in doodsangst als twee werknemers van Liberty op brute wijze worden vermoord. Kat beseft dat dit onderzoek wel eens gevaarlijker zou kunnen zijn dan ze had verwacht.

Alsof alles nog niet ingewikkeld genoeg is, ontdekt ze een sinister verband tussen bloeddiamanten en georganiseerde misdaad. Nu moet ze alleen nog bewijzen vinden… en zorgen dat ze niet wordt vermoord voordat ze de echte criminelen ontmaskert. Met behulp van haar vrienden en een excentrieke oom moet Kat voorzichtig te werk gaan; anders wordt haar eerste zaak misschien ook gelijk haar laatste…

‘Nooduitgang’ is een actierijke thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad met allerlei financiële en juridische verwikkelingen, die doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham.

Wat Amerikaanse lezers van het boek vonden:

‘Een internationaal verhaal over diamanten, doodsgevaar en verdwijningen, Nooduitgang boeide me vanaf de eerste bladzijde …’

‘Nooduitgang, de eerste in de reeks actierijke juridische thrillers met Katerina Carter in de hoofdrol, is een spannende psychologische thriller die je gewoon niet kunt neerleggen!’

‘.Adembenemende spanning en verwikkelingen!’

MET GELIJKE MUNT

Fraudeonderzoeker Katerina Cartr heeft het moeilijk met de alzheimerdiagnose van haar oom als ze plotseling de grootste zaak uit haar carrière in de schoot geworpen krijgt. Maar alles heeft een prijs…

Als miljardair Zachary Barron Kat inhuurt om onderzoek te doen naar mogelijke verduistering binnen zijnhedgefonds, ontdekt ze een verband met het geheimzinnige en machtige World Institute: een mondiaal bedrijf dat er alles aan doet om regeringen en zelfs de wereldwijde financiële markt in zijn macht wil krijgen. En hoe dieper ze graaft naar hun onfrisse handelspraktijken, hoe meer ze beseft dat ze op het punt staat te verdwijnen in een ravijn vol duister bedrog, gewetenloze corruptie en keihard geweld.

Met de levens van haar familie en vrienden op het spel en haar carrière in de waagschaal moet Kat de moeilijkste beslissing van haar leven nemen zodat ze de mensen van wie ze het meeste houdt kan beschermen. Want het sinistere World Institute gaat over lijken om ervoor te zorgen dat hun geheimen nooit aan het licht zullen komen.

Kat speelt een dodelijk spel: ze moet een vijand die nooit verliest, geen getuigen in leven laat en Kat zelf met de dood bedreigt met gelijke munt terugbetalen…

ENGEL DES DOODS

Soms kun je het verleden beter laten rusten…

Tijdens een boottochtje naar een afgelegen eiland aan boord van een luxueus jacht heeft fraudeonderzoeker Katerina Carter al snel het gevoel dat de charmante, praatjesmakende eigenaar van de boot een duister geheim verbergt. Die manier die hij aanprijst om snel geld te verdienen – zij kan toch niet de enige zijn die doorheeft dat het zaakje stinkt?

Eenmaal op het eiland onderzoeken Kat en haar vrienden de geruchten die de ronde doen over een sinistere sekte, de Aquarian Foundation, en gaan ze op zoek naar verborgen schatten. De sekte heeft mensen geld afgetroggeld en het begint erop te lijken dat dezelfde geschiedenis zich weer herhaalt. Tenminste, als Kat aan de anderen kan bewijzen dat sommige dingen te mooi klinken om waar te zijn…

Als niemand haar waarschuwingen serieus neemt, gaat ze op pad om een vreselijke waarheid te onthullen die de mensen waarvan ze het meest houdt in doodsgevaar kan brengen. Nu is het een race tegen de klok: Kat moet de moordenaar ontmaskeren voor hij opnieuw kan toeslaan.

GROENE SCHIJN

Lawinegevaar is niet het enige dat levens bedreigt in de bergen…

Fraudeonderzoeker Katerina Carter en haar vriend Jace gaan een gezellig weekendje weg naar een huisje in de bergen. De dagen voor kerst zijn immers nog veel romantischer in de juiste omgeving. Bovendien heeft Jace een klus: overdag werkt hij aan de biografie voor een stinkendrijke milieugoeroe terwijl Kat gaat wandelen in de besneeuwde bergen.

Maar dan overlijden er twee milieuactivisten uit de buurt onder verdachte omstandigheden. Kat en Jace moeten de waarheid achterhalen voor er nog meer ongelukken gebeuren. Want de bergen kennen geen genade… en de moordenaar net zomin.

In de eenzame Rocky Mountains passen mensen normaal goed op elkaar, maar een koelbloedige moordenaar denkt daar anders over. En hij komt steeds dichterbij. Iemand wil duidelijk niet dat de waarheid aan het licht komt en doet er alles aan om Kat te dwarsbomen.

Als je van spanning, mysterie en een winterse sfeer houdt, mag je Groene Schijn niet missen!

Katerina Carter kleur van geld mysteries

In het rood

Wanneer Katerina en haar vriend Jace een onverwachte uitnodiging voor een feestje accepteren is misdaad wel het laatste waar ze aan denken. Maar dan laat een zogenaamd superdure wijn een vieze smaak achter in Kats mond en ontdekt ze een miljoenenzwendel. En dat alles nog voor het diner!

Blawue Maandag

De plannen van Kat en haar vriend Jace voor een chique etentje lopen op niets uit, wanneer Kat erachter komt dat haar bejaarde buurvrouw een ex-gevangene als huurder in huis heeft gehaald. Fiona’s vrijwilligerswerk in de gevangenis heeft de levens van veel mensen veranderd, maar nu dreigt haar edelmoedige karakter haar ernstig in de problemen te brengen. Zozeer zelfs dat ze zonder het te weten haar eigen leven op het spel zet.

Kats achterdocht groeit eens te meer als ze achter een onlangs afgesloten levensverzekering komt. Er wordt bij een ongeluk dubbel uitbetaald.

Over de auteur

Colleen Cross is de auteur van de bestselling Fraudethriller-serie rond Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie de Kleur van Geld, ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich geen appels voor citroenen laat verkopen.

Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methoden.

Colleen Cross is bovendien accountant en fraude-expert en schrijft waargebeurde misdaadverhalen. In Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present bijvoorbeeld ontmaskert ze de grootste Ponzi-fraudeurs aller tijden en hoe ze ermee wegkwamen. Ze voorspelt bovendien precies het moment en de plek waarop de grootste Ponzi-fraude ooit aan het licht zal komen en de aanwijzingen waar men op moet letten.

Colleen is ook actief op social media.

Facebook: www.facebook.com/colleenxcross

Twitter: @colleenxcross

Je kunt haar ook vinden op Goodreads.com.

Bezoek voor het laatste nieuws over Colleens boeken haar website: https://www.colleencross.com/.

Wil je op de hoogte gehouden worden van haar nieuwste boeken, schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief!

Colleen Cross is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com