Catalan

Els misteris de les bruixes de Westwick

Caça de bruixes

Compte amb allò que desitges……
La Cendrine West amaga un secret, no vol ser bruixa. Tampoc n’és una de les bones, un fet que la seva tieta Pearl no deixa de recordar-li. Però no pot fugir de les seves arrels, i menys al petit poble de Westwick Corners, on la família de bruixes West porta generacions causant problemes.

Tot comença quan apareix un cadàver just abans del casament de la Cendrine. La seva investigació detectivesca desvetlla una connexió sobrenatural i un secret sobre el seu promès que preferiria no haver descobert. La Cendrine es veu obligada a posar a prova la seva bruixeria. Serà prou bona per a salvar la seva família i tot el poble?
L’escena del crim apunta a la seva malhumorada tieta Pearl, que ha promès acabar a qualsevol preu amb el turisme del poble. A més, està obstinada en fer fora en Tyler Gates, el nou i atractiu xèrif, igual que va fer amb els seu predecessors. Per si no fos suficient, el fantasma de l’àvia Vi vol entrar en acció. La Cendrine promet ajudar la seva tieta, encara que ella també acabi malparada.
Mentre es construeix l’acusació contra Pearl volen espurnes entre la Cendrine i en Tyler. Podrà la Cendrine encaminar la investigació (i el seu cor) en la bona direcció?
Si t’agraden les histories de misteri amb una bona dosi d’humor i un toc sobrenatural, t’encantarà aquesta paranormal història de bruixes.
«Una captivadora història sobrenatural. Si t’agrada el misteri, t’encantaran la Cendrine West i la seva extravagant família de bruixes.»

La bruixa de la sort

Màgia, màfia i una venjança a Las Vegas… què podria sortir malament?

Guanya, perd o empata…

La Cendrine West no té temps per descansar. Està a punt d’aconseguir una nova feina, i la tensió amb l’atractiu xèrif Tyler Gates no deixa de créixer. Tot canvia quan es segrestada per una bruixa malhumorada, la seva tieta Pearl, que s’ha entossudit en venjar la prematura mort de la seva amiga. Aniran a Las Vegas o moriran intentant-ho… per les raons equivocades.

En Rocco Racatelli és un home de negocis molt ben plantat de Las Vegas i el pròxim objectiu de la màfia. Va sortir perdent en un tracte que va fer amb la sort i ara vol revenja. Quan la tieta Pearl comença a estar ansiosa per ajudar, la missió Vegas Vendetta acaba convertint-se en una lluita territorial. A mesura que les bruixes s’endinsen en el sòrdid món subterrani de la ciutat del pecat, els cadàvers s’acumulen i els secrets queden al descobert.

La calor de Las Vegas no és l’única cosa que crema… En Rocco intenta guanyar-se el cor de la Cen, però ella només té ulls per a l’home que ha deixat enrere a Westwick Corners. Només ha de resoldre un assassinat, vèncer la màgia de la seva malhumorada tieta i derrotar la màfia de Las Vegas. Què podria sortir malament?

Quan el crim organitzat xoca amb la màgia desorganitzada pot ocórrer qualsevol cosa. Mentre augmenta el nombre de morts, el que està clar és que la Cen necessita alguna cosa més que un miracle al mig del desert per poder posar cada cosa al seu lloc.

«Una captivadora història sobrenatural. Si t’agrada el misteri, t’encantaran la Cendrine West i la seva excèntrica família de bruixes.»

Si t’agraden les històries de misteri amb una dosi d’humor i un toc sobrenatural, t’encantarà aquesta paranormal història de bruixes.

Bruixa i famosa

Llums, càmera, assassinat…

Comença el rodatge d’una pel·lícula de Hollywood al poble i la periodista Cendrine West està llesta per a la primícia. La seva família de bruixes també vol participar-hi, però les entremaliadures amb les estrelles es converteixen prompte en la tragèdia de Tinseltown.

Els cossos s’acumulen més de pressa que les malediccions de l’aquelarre, i tot apunta a l’extravagant família de la Cen. No es detindran en la seva cerca de la màgica fama, encara que això signifiqui haver de resoldre un cas d’assassinat.

Les bruixes han llençat un encanteri que ha acabat en desastre i ha proporcionat a l’assassí l’oportunitat de fugir. La Cen recorre a la seva característica combinació de justícia i màgia per mantenir la seva família sota control, però… podrà desemmascarar l’assassí abans que no torni a actuar?

Bruixa i famosa és perfecta per a fanàtics del misteri paranormal, misteri lleuger i bruixes màgicament divertides.

Aquest llibre es pot llegir com un misteri independent, però si vols saber més sobre les bruixes de Westwick i la seva història familiar, pots començar pel primer llibre: Caça de bruixes.

 

Colleen Cross is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com